Asistenta tehnica si dirigentie de santier


Dirigentia de santier este o activitate obligatorie si indispensabila de supraveghere tehnica a procesului de realizare a lucrarilor de constructii.

Dupa obtinerea autorizatiei de construire de la organele abilitate, o data cu efectuarea anuntului de incepere a lucrarilor de constructii, titularul autorizatiei de construire trebuie sa aiba contractate serviciile de specialitate ale dirigintelui de santier. Autorizat de catre Inspectoratul de Stat in Constructii, acesta este angajat de catre investitor pentru verificarea executiei corecte a lucrarilor de constructii, conform autorizatiei de construire si proiectului tehnic.

Serviciile de dirigentie de santier oferite de CasaZ au acum un pret special in ideea oferirii posibilitatii de a promova un standard de executie ridicat pentru micii investitori.

Serviciile de dirigentie de santier desfasurate pe toata perioada de executie a lucrarilor, pana la receptia la terminarea lucrarilor:

1000 Lei / luna + TVA

Oferta se refera la dirigentia de santier pentru locuinte individuale pentru Bucuresti si Ilfov.

  • In servicii este inclusa si asistenta tehnica din partea inginerului proiectant de structura pe parcursul lucrarilor (urmarire in faze de executie, emitere dispozitii de santier, etc)
  • Serviciile presupun o urmarire atenta a lucrarilor, incluzand minim 2 deplasari saptamanale la santier
  • Se vor tine la curent beneficiarii pentru evolutia lucrarilor prin transmiterea electronica (e-mail) de documentare foto la fiecare vizita in santier;

 

Care sunt etapele de executie tipice pentru o locuinta individuala >>>

Care sunt atributiile dirigintelui de santier >>>

Experienta specialistilor nostri ne recomanda >>>


Contacteaza acum reprezentantul CasaZ la telefon 0745.84.32.90 sau prin e-mail: contact@casaz.ro