Profilul CasaZ


Cine suntem

CasaZ este un birou de proiectare interdisciplinar format prin asocierea mai multor specialisti cu experienta avand ca scop oferirea unei game cat mai complete de servicii de proiectare si consultanta in domeniul constructiilor civile si industriale.

Scurt istoric

Functionam in aceasta formula din anul 2007 si am trecut impreuna prin boomul imobiliar al perioadei si apoi prin criza financiara care a desfiintat o mare parte din birourile de proiectare existente pe piata. Ne-am mentinut insa pozitia datorita calitatii serviciilor de proiectare prestate si respectului fata de clienti.

Specializare

Locuintele individuale reprezinta programul principal de arhitectura al CasaZ. Credem in specializare si beneficiile pe care experienta ni le aduce atat noua cat si clientilor nostri. Sectorul industrial reprezinta si el un domeniu de interes daca veti deschide galeria de imagini puteti vizualiza o mica parte din investitiile proiectate de noi

Ce oferim

Servicii de proiectare integrata sau separata pe specialitati Arhitectura si Urbanism, Rezistenta, Instalatii termice, sanitare si electrice, studii geotehnice, cadastru si topometrie, expertize tehnice, relevee, evaluari de risc seismic, consultanta in executie si proiectare si altele.

Cum ne diferentiem de competitie

Prin profesionalismul specialistilor angrenati in procesul de proiectare dar, cel mai important, prin atitudinea fata de client si optiunile acestuia.

Intr-o societate in care birocratia este mai presus de ratiune si legile sunt adesea complicate si incoerente CasaZ este alaturi de clientii sai pentru a gasi calea cea mai buna pentru realizarea planurilor lor.

Pentru o lista a serviciilor oferite puteti accesa pagina dedicata acestui subiect.