Proiect casa IM127


IM127 descriere proiect

Casa cu parter si mansarda. Arhitectura simpla si eleganta ofera acestui proiect o nota aparte de rafinament. In acelasi timp, constructia este conceputa pentru a fi practica si usor de intretinut. Impartirea spatiilor a fost realizata astfel incat sa va puteti bucura de un living spatios si scaldat in lumina naturala prin suprafata vitrata generoasa, cu o priveliste placuta catre curtea casei dvs.

Bucataria casei are 16.74 mp si se poate opta pentru un spatiu comun cu living-ul in cazul in care se renunta la un perete despartitor. In acest fel va rezulta un living cu bucatarie (open space) de aproximativ 46 mp.
La mansarda se gasesc doua dormitoare mari deservite de o baie comuna.
Privind aceasta casa, fara sa vrei te gandesti la vacanta, la buna dispozitie si relaxare. Alegeti sa locuiti in aceasta casa si zilnic va veti simti ca in vacanta. Costurile mici pentru ridicarea si intretinerea ulterioara ale acestei case, va vor permite sa faceti economii importante – rate mai mici la banca si facturi mai mici la utilitati.

Proiectul casei poate suferi modificari privind dimensionarea spatiilor si a intregii constructii, inaltimile de nivel, panta si inaltimea acoperisului sau alte modificari in functie de solicitarile clientului. Structura este din cadre din beton armat cu pereti din zidarie caramida sau b.c.a. dar poate fi adaptat si pentru structura din lemn.

Oferta de pret
Proiect complet pentru obtinerea autorizatiei de construire 889euro
Totul inclus: proiect de autorizatie la arhitectura, rezistenta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, documentatii obtinere avize si certificat de urbanism.
Detalii de executie cu liste de cantitati de materiale la arhitectura si rezistenta cu doar 2eur/mp in plus.
Constructie la cheie cu proiect gratuit -in curand-
Constructie la rosu cu proiect gratuit -in curand-

Proiect casa IM127 - Imagine exterioara

Caracteristici generale
Suprafata construita 77.26mp
Suprafata desfasurata 127.14mp
Suprafata utila 99.03mp
Suprafata terase* 7.95mp
Regim de inaltime Parter + Mansarda
Dimensiuni casa 10.94 x 7.26m

Proiect casa IM127 - Plan Parter

Suprafete utile Parter
Hol 9.79mp
Bucatarie 16.74mp
Living 29.90mp
Spatiu depozitare 0.55mp
Grup sanitar 2.06mp
Platforma acces 1.41mp
Terasa* 7.95mp

Proiect casa IM127 - Plan Mansarda

Suprafete utile Etaj
Hol 2.37mp
Dormitor 17.87mp
Dormitor 14.10mp
Baie 3.50mp
Spatiu depozitare 0.74mp

Imagini din interior:

Imagini exterioare:

*Nota: Terasa neacoperita nu intra in suprafata construita (si desfasurata) a casei si nici nu este taxata prin proiect. Dimensiunile (terasei) specificate in proiect nu sunt fixe, ele pot fi modificate la cererea clientului FARA costuri de proiectare.